Onze deskundigheid

Advies en jarenlange ervaring

Door mijn jarenlange ervaring als aankoop-/en verkoopmakelaar weet ik als geen ander wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Helaas zie ik ook vaak genoeg huizenkopers die zonder kennis aan de slag gaan, adviezen in de wind slaan en verkeerde beslissingen nemen. Zeker in de huidige markt, waarbij overbieden de normaalste zaak van de wereld is, een koopbeslissing binnen enkele dagen genomen moet worden, er nauwelijks tijd en ruimte is voor onderzoek, ontbindende voorwaarden zomaar worden weggelaten en een foute aankoopbeslissing (met alle nadelige gevolgen) op de loer ligt.  Hier wil ik mensen voor behoeden. Dit heb ik gedaan door middel van deelname aan televisieprogramma’s, radioprogramma’s, columns, het bestuur van de NVM en ook het schrijven van mijn eigen boek in 2016 “Huis kopen? Zo gedaan!”. In mijn boek leg ik in 18 stappen uit hoe je zelf (of met hulp van een expert) verantwoord je eigen huis kunt kopen. Als vervolg op dit boek ben ik in 2021 begonnen met aankoopcoaching.nl. Een plek van waaruit je op een laagdrempelige wijze kan deelnemen aan een aantal verschillende (online) cursussen, die het mogelijk maken om veilig (zelf) je eigen woning te kopen. Deze cursussen moet je dan ook zien als risicoreductie. Het is bedoeld om een miskleun te voorkomen en het vormt een grondige stap-voor-stapvoorbereiding op het kopen van een woning. Een fantastische basis voor de aankoop van je leven! 

Zelf een huis aankopen

Jaarlijks wisselen in Nederland zo’n 150.000 woningen van eigenaar. Ruim 100.000 woningen worden gekocht zonder aankoopmakelaar. En dat terwijl de markt steeds meer oververhit raakt: ruim 60% van alle woningen wordt inmiddels boven de vraagprijs verkocht (in 2015 was dit nog maar 7%). Stonden woningen in 2015 nog zo’n 10 maanden te koop, in 2020 is dat gedaald tot slechts 2 maanden. Het aanbod droogt in rap tempo op: van 44.000 te koop staande huizen in het eerste kwartaal van 2020, naar nog maar 24.500 in 2021. Er is een tekort van ruim 300.000 woningen in Nederland. En dat terwijl de hypotheekrente historisch laag staat. Vind je ’t gek dat de prijzen jaarlijks met zo’n 11% stijgen en dat gemiddelde koopsom inmiddels € 385.000,- bedraagt? In een markt als deze liggen allerlei gevaren op de loer. Er moet niet allen snel worden beslist, er moet ook flink worden overboden, het liefst zonder voorbehouden. Een kat in de zak is zo gekocht. Om dit risico te beperken ben ik aankoopcoaching.nl begonnen. Een praktische, laagdrempelige en kostenbesparende manier om veilig je nieuwe woning te kunnen kopen. Wanneer mag ik jou in mijn webinar begroeten? 

Kies het pakket dat bij jou past

We hebben voor ieder wat wils! Of je nou net komt kijken op de woningmarkt, een specifieke vraag hebt over een bepaald onderwerp of al klaar bent voor de koop van jouw droomhuis. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden. 

Meest gekozen

Aankoopcoaching
Basis

De optimale basis voor de aankoop van je woning.

✓ Online webinar (max. 30 deelnemers)
✓ 18 stappen 
✓ Veel ruimte voor interactie
✓ Praktisch en effectief
✓ Leer onderhandelen
✓ Alles over de onderzoeksplicht
✓ Handig werkformulier
✓ Je eigen NVM-aankoopmakelaar op afstand
✓ Bespaar duizenden euro’s 
✓ Leer in 90 minuten een huis kopen
✓ Gratis E-book “Huis kopen? Zo gedaan!”

€ 95,- incl. BTW

Aankoopcoaching
Gericht

Gericht aankoopadvies van een ervaren makelaar.

✓ 1-op-1 training
✓ Maatwerkprogramma 
✓ Data en tools van de NVM-makelaar
✓ Optimaal voorbereid een bod uitbrengen
✓ Extra aandacht voor de onderzoeksplicht
✓ Handig werkformulier
✓ NVW waarderapport
✓ Data in overleg
✓ Sessies eventueel binnen een week na bestelling
✓ Je eigen NVM-aankoopmakelaar op afstand
✓ Bespaar duizenden euro’s
✓ Duur: 2 sessies van 60-90 minuten
✓ Gratis E-book “Huis kopen, Zo gedaan!”

€ 595,-/€ 695,- incl. BTW

Aankoopcoaching
Plus

Voor extra verdieping op de basis cursus.

✓ Waardevolle tips van experts
✓ Mini-masterclasses met thema
✓ Online webinar (max 25 deelnemers)
✓ Duur: ca. 90 minuten
✓ Ruimte voor interactie
✓ Focus op 1 thema
✓ Efficient en verrassend
✓ Handige checklist
✓ Gratis E-book “Huis kopen, Zo gedaan!”

Nog in ontwikkeling

€ 125,- incl. BTW

Gratis webinar

"In 6 stappen een huis kopen"

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken met wat aankoopcoaching.nl voor je kan bieden? Volg dan onze GRATIS webinar. Vul hieronder je gegevens in.