Over ons

Gaby Balkema

Gaby (52) is register makelaar/taxateur, voormalig bestuurslid van de NVM en bekend van dagbladpublicaties, tv-programma’s zoals TV Makelaar en het boek “Huis kopen, zo gedaan!” dat hij in 2016 uitgaf. Hij zit ruim twintig jaar in het vak en ziet geregeld huizenkopers die adviezen in de wind slaan en verkeerde beslissingen nemen. Om anderen hiervoor te behoeden, schreef hij een boekje met anekdotes en tips uit Gaby’s praktijk.

Thuis in Vastgoed

De inspiratie voor het schrijven deed Gaby ongetwijfeld op tijdens zijn carrière in de reclamebranche waarin hij tot 2001 werkzaam was. Voordat Gaby in 2005 met Thuis in Vastgoed van start ging, was hij Hoofd Verkoop en lid van het managementteam van een top-10 makelaarskantoor in Amsterdam. Zijn allereerste betrekking in het vak was bij een klein kantoor, waar hij helemaal onderaan de ladder begon. Dat was een sprong in het diepe. Want tot die tijd had Gaby een stevige loopbaan opgebouwd in de reclamebranche. Hij adviseerde klanten als Nissan, SmithKline Beecham en Centraal Beheer. Een mooie carrière, die hij inruilde voor waar hij voelde dat zijn hart lag -en ligt: de makelaardij. Zijn kantoor kreeg via Funda ruim 250 reviews, met een 9.4 als gemiddeld cijfer.

Offline diensten

Full service makelaar

Wil je liever volledige ondersteuning en helemaal niks alleen doen? Dat kan ook! Je kunt zowel via ons kantoor in Amsterdam (www.thuisinvastgoed.nl) als op een andere locatie in Nederland gebruik maken van een full service NVM-aankoopmakelaar. Bekijk de mogelijkheden.

Makelaar spreekuur

Liever een persoonlijk adviesgesprek waarin je antwoord kan krijgen op al jouw woonvragen? Boek dan nu een afspraak met mij tijdens het makelaarsspreekuur op ons kantoor in Amsterdam voor slechts € 149,- per uur incl. BTW. 

Gratis webinar

"In 6 stappen een huis kopen"

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken met wat aankoopcoaching.nl voor je kan bieden? Volg dan onze GRATIS webinar. Vul hieronder je gegevens in.